Известие

Collapse
No announcement yet.

Спукана предна брония( FACE LIFT) 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спукана предна брония( FACE LIFT) 145

Колеги ходех на Витоша и си спуках предната бронията точно посредата... Въпросът ми е лесно ли се сваля,имали някакви пинизи.
    Питам ви това,защото мился че ще ми излезе по ефтино да си купя друга брония същият цвят и да е сменя от колкото да се занимавам с боядисване и лепене!
    Вашето мнение?

Първоначално публикувано от Isoton Покажи съобщение
    Колеги ходех на Витоша и си спуках предната бронията точно посредата... Въпросът ми е лесно ли се сваля,имали някакви пинизи.
    Питам ви това,защото мился че ще ми излезе по ефтино да си купя друга брония същият цвят и да е сменя от колкото да се занимавам с боядисване и лепене!
    Вашето мнение?
    лесно се маха. едните винтове са под решетката, махаш я и ще ги видиш. имаш и по 1 винт вътре зад арката на предните колелета. махаш калоблана и ще видиш. да не забравиш и буксите на халогените. това е.
    точка

Comment

Залепи си я най-добре. Фейслифтовите са скъпички! Сваляш, една тубичка кит за пластмаса, малко шкурка и едно спрейче да ти забъркат с цвета на колата.
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

Ако си намериш броня същия цвят за фейслифт, иди да пуснеш тото...
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

За нова ми искат от 250 лв. нагоре,а както каза колегата от горе 2-ра ръка и същия цвят си е направо за тото!
          Аз лично моята е направих по следния начин понеже имах доста големичка дупка.
          След като свалих бронята от вътрешната страна нагрях няколко парчета телена мрежа и ги залепих към пластмасата,след което с китосване и търкане се получиха нещата! Малко играчка но пък с 250 кинта отгоре. Иначе за махането ,според мен си е лесно.
          ALFA 146 1.4 ts. 2000г. черна перла

Comment

Благодаря колеги за съветите.
            Имах предвид брония 2-ра употреба Сива а не НОВА!Казаха около 80 до 100лв читава.Лошото е,че сам я и одрал стабилно от долу и си е за пребоядисване цялата ще снимам и ще кача 2,3снимки да си кажете мнението.
            Last edited by Isoton; d.m.y г., 09:16.

Comment

Working...
            X